Udgivelser

Udgivelser

Der har fra min hånd være forskellige udgivelser i årenes løb - både på CD og noder I 2004 udgav jeg sammen med den lyriske sopran Janne Solvang en CD under titlen "Dagen viger" på forlaget Classico. Musikken er skrevet af Peter Møller og Jesper Madsen som begge var organister ved Vor Frelsers Kirke i Esbjerg. Med på skiven er også en række improvisationer over danske salmemelodier med udgangspunkt i CD-ens titel - "Dagen viger".


I 2007 kom en CD med udelukkende orgelmusik indspillet på Jerne Kirkes orgel. Musikken er valgt ud fra de forudsætninger orglet har og den geografiske beliggenhed kirken har.  Det gav et umage par i form af J. S. Bach og Rued Langgard. En spændede opgave hvor flere af Bachs smukkeste satser er med samt en en indspilning med 11 af Langgards mindre orgelstykker. 


Begge CD-er fås ikke mere men kan stadig høre via forskellige streamningstjenester på nettet. 


Desuden har kom i 2011 en node med 15 orgelkoraler som stadig kan fås via nodeforlaget Mixtur.


https://www.noder.dk/jesper-topp-15-orgelkoraler.htm
I oktober 2020 udgav jeg en node med 15 udvalgte motetter fra mine foreløbig 22 år ved Jerne Kirke. Indeholdende bl.a. satser for blandet kor og  lige kor alle i forskellige sværhedsgrader.


Noden kan købes for 125 kr + porto (Post Danmark) på noder.dk https://www.noder.dk/topp-jesper-15-motetter-fra-jerne-satb.html


eller hos mig ved henvendelse på jespertopp@live.dk  Herunder en smagsprøve fra udgivelsen:


Den lyse dag forgangen er