Udgivelser

Udgivelser

Der har fra min hånd være forskellige udgivelser i årenes løb - både på CD og noder I 2004 udgav jeg sammen med den lyriske sopran Janne Solvang en CD under titlen "Dagen viger" på forlaget Classico. Musikken er skrevet af Peter Møller og Jesper Madsen som begge var organister ved Vor Frelsers Kirke i Esbjerg. Med på skiven er også en række improvisationer over danske salmemelodier med udgangspunkt i CD-ens titel - "Dagen viger".


I 2007 kom en CD med udelukkende orgelmusik indspillet på Jerne Kirkes orgel. Musikken er valgt ud fra de forudsætninger orglet har og den geografiske beliggenhed kirken har.  Det gav et umage par i form af J. S. Bach og Rued Langgard. En spændede opgave hvor flere af Bachs smukkeste satser er med samt en en indspilning med 11 af Langgards mindre orgelstykker. 


Begge CD-er fås ikke mere men kan stadig høre via forskellige streamningstjenester på nettet. 


Desuden kom i 2011 en node med 15 orgelkoraler. Den kan fås via nodeforlaget Mixtur.  https://www.noder.dk/jesper-topp-15-orgelkoraler.htmlEfter flere års arbejde med den nye forspilssamling er det en glæde endelig at kunne præsentere den her på hjemmesiden.

Samlingen indeholder 64 forskellige typer forspil - der i enkelte tilfælde også kan bruges som præ- eller postludium.

Udgivelsen indeholder ud over salmeforspil til DDK også et større antal satser som passer til den dybe udgave af Koralbogen fra 2003.

Der er muligt at bestille den allerede nu på jespertopp@live. dk eller via  https://www.noder.dk/


Prisen er 300 kr. plus forsendelsesomkostninger

I 2020 udgav jeg en node med 15 udvalgte motetter fra mine foreløbig 22 år ved Jerne Kirke. Indeholdende bl.a. satser for blandet kor og lige kor alle i forskellige sværhedsgrader. Noden kan købes for 125 kr + porto (Post Danmark) ved henvendelse på jespertopp@live.dk Herunder en smagsprøve fra udgivelsen:


Den lyse dag forgangen er


Den sidste tid har jeg arbejdet med at opdatere og færdiggøre mine ledsagesatser som nu er samlet i et enkelt bind.


Det kan du hente ved at klikke på PDF filen herunder:


14 ledsagesatser

Endelig har jeg en række frie værker - korsatser præludier mm du kan finde herunder


Vor Herre! til dig må jeg ty (korsats)


Fortællingen (orgel)


Jeg ved et evigt Himmerig (orgel)


Ramuspræludier (orgel)


Te Deum (orgel)


10 Præludier (orgel)