Kammermusik

Sang og orgel

 

I kammermusikalsk sammenhæng optræder jeg som den ene del af duoen "Duo Dell'Oro" med sopranen Janne Solvang. Vi opfører primært værker fra barokken eller fra vor tid. Du kan lytte til et lille uddrag fra en af vores koncerter her

Desuden har jeg også et samarbejde med baryton Thomas Krogh. Repertoiret her er lidt bredere, med sange, salmer, arier fra forskellige oratorier (bl.a. Messias), musik til jul og påske m.v.

 

 

 

Harpe og orgel

Endelig har jeg et samarbejde med harpenisten Tine Rehling. Harpe og orgel er en speciel kombination, og der er næsten ikke skrevet noget musik for denne besætning. Selv skrev jeg i 2003 to stykker for harpe og orgel baseret på bl.a. skabelsesberetningen fra 1. Mosebog. Stykkerne kan du høre herunder:

 

Glimt

 

Davidsharpen

Strygekvartet og orgel

 

DIE KUNST DER FUGE

 

Kvartetten CoMa og Jesper Topp opfører hele Bach,s svanesang "De kunst der Fuge" i en skøn blanding af strygekvartet og orgel. Som en ekstra finesse vil slutfugaen blive improviseret færdig - et øjeblik hvor alt kan ske... også stilistisk. Hør disse musikeksempler fra vores sidste koncert:

 

Contrapunctus5

Contrapunctus 6

Contrapunctus14b

Orgelkoncert.dk