Hjem

ORGELKONCERT.DK

Musik omkring orglet med organist og komponist Jesper Topp

Velkommen til min hjemmeside.
Her er mulighed for at gå på opdagelse i orgelmusikkens verden. Siden 1983 hvor jeg begyndte at spille har orglet og des muligheder være en evig inspirationskilde. På de følgende sider kan du vælge mellem forskellige koncerttilbud i form af kammerkoncerter, solokoncerter, lytte til musikoptagelser, læse om udgivelser i årenes løb eller kigge i de righoldige samling af noder jeg har skrevet og udgivet i årenes løb.

Ny hjemmeside 
Hjemmesiden orgelkoncert.dk er ved at gennemgå en makeover de næste par måneder. Derfor vil der ikke være så meget på siderne i den næste tid, men lidt er der da herunder
Månedens komposition


Denne måneds komposition er en lille orgelbog med 24 præludier fordelt på alle tonearter. Værket blev skrevet til Sakskøbings Kirkes nyrestaurerede  Ramusorglet og blev uropført i januar måned.
Kammerkoncert

Esbjerg,  Marts 2019Ved kulturugen i Jerne Sognehus vil der mandag den 25.3 kl. 16.15 blive en lille koncert med barokmusik for cello og klaver fremført at Jesper Topp og Mette Nørup. Musikken er af J.S.Bach, Vivaldi og Marcello og der er gratis adgang og varer ca- 35 minutter.


Månedens orgelstykke


Denne måneds orgelstykker er første sats fra J. S. Bachs Triosonate no. 2 BWV 526